FOTO - VIDEO. Vis îndeplinit și pentru locuitorii de pe Strada Gheorghe Doja din Zalău. Vor avea și ei rampă pentru cărucioare

De la începutul omenirii și până în prezent, locuitorii de pe Strada Gheorghe Doja își doreau nespus de mult să aibă și ei o rampă pentru cărucioare, acolo în dreptul blocului D24. Rugăciunile acestora au fost ascultate de ”ZEUL” Ciunt, care a pregătit un proiect de modernizare a întregii străzi Gheorghe Doja. 

Locuitorii din zonă susțin că au nevoie de o rampă pentru că s-au săturat să-și ia cărucioarele în brațe sau să-și riște viața mergând pe drum. 

”Avem mare nevoie de rampă și o să ne ajute foarte mult. Eu am o fetiță de 4 ani și vă spun sincer că am tras foarte mult când era în cărucior. De foarte multe ori am luat căruciorul în brațe sau am mers pe drum riscându-mi viața pur și simplu”, ne-a declarat un locuitor din zonă. 

De cealaltă parte, viceprimarul Teodor Bălăjel spune că Strada Gheoghe Doja va întra în reabilitare totală în cel mai scurt timp posibil. 

”Avem în plan de foarte mult timp să renovăm Strada Gheorghe Doja. În cel mai scurt timp posibil vom da drumul la lucrări”, suține Bălăjel. 

Ce este foarte interesant este faptul că în urmă cu câțiva ani, o parte din acel trotuar a fost asfaltat, iar acel proiect a cuprins și o rampă în zona magazinului cu rochii de mirese. 

Adauga comentariu