Foto - Video. Vântul puternic de azi a făcut prima victimă...o centrală dezafectată din Brădet

Vântul puternic de azi a făcut ravagii în Zalău și chiar și ”victime”. O centrală termică dezafectată din cartierul Bradet, de pe Strada Avram Iancu și căteva autoturisme au avut de suferit de pe urma rafaleor de vânt.

Bucăți din tencuială și din acoperișul imobilului lăsat în paragină de ”proprietar”, au căzut pe jos și pe autoturismele parcate în apropiere. De asemnea mai multe bucăți de la geamurile clădirii au ajuns pe jos. Mai mult, un geam a căzut în fața reporterului Ziarul de Sălaj, aflat la fața locului. 

Mai multe persoane care locuiesc acolo ne-au spus că și-au găzit mașinele avariate după vântul puternic de azi. 

”Acum câteva minute m-am întors de la muncă și am văzut ceva pete negre pe geam și pe caroserie. Mi-am dat seama că sunt bucăti de bitum de pe acoperișul centralei dezafectate. Încetul cu încetul, centrala dispare de pe fața pământului. S-au tot făcut sesizări la Primăria Zalău să vină să facă o constare, însă nimic”, a spus un zălăuan care și-a găsit mașina avariată de bucățile care s-au desprins din centrala dezafectată

În urmă cu câțiva ani, în acea centrală funcționa o spălatorie auto. Acum este o ruină, așa cum se poate observa și din imaginile alăturate.

Adauga comentariu