FOTO - VIDEO. UPDATE. Accident cu patru victime pe Bulevardul Mihai Viteazul în zona Galeriile Meseș. Două persoane au murit

Patru persoane și două autoturisme au fost implicate azi, în jurul orei 13.45, într-un grav accident de circulație pe bulevardul Mihai Viteazul, în dreptul parcării cu sens unic din Zalău. Un SUV Mercedes de culoare neagră și o Dacie 1310 au fost implicate în accident. 

Potrivit martorilor prezenți la accident se pare că soferul Daciei 1310 a încercat să vireze la stângă, fără să se asigure și a fost izbit în plin de Mercedes. În urmă impactului, cele două persoane din Dacie au fost rănite grav și sunt resuscitate și la această oră, iar celelalte două persoane din Mercedes au suferit leziuni ușoare. 

Potrivit ultimelor informații venite de la purtorul de cuvant al ISU Sălaj, Lucican Jacodi șoferul din Dacie, de 80 de ani și pasagera din dreapta, de 76 de ani nu au răspuns la manevrele de resuscitare si au fost declarate decedate. 

La accident au intervenit trei Abulanțe Saj, un echipaj Smurd, unul de pompieri, unul de descarcerare și mai multe echipaje de Poliției. Traficul rutier a fost blocat pentru câteva minute, după care a fost deviat prin parcare cu sens unic. 

 

Adauga comentariu