FOTO - VIDEO. ULUITOR. ”Cartierul” general al drogaților în Zalău. Ce spun locatarii din zonă

O zonă din Zalău este descrisă de locuitorii de acolo ca fiind ”cartierul” general al drogaților și al unor oameni ai străzii. Zona este aproape de centrul orașului și foarte aproape de locul unde ar fi trebuit să se construiască supermarketul Dedeman. Locul este unul straniu, cu multe gunoaie și beciuri lăsate în paragină și cu întâmplări demne de fime hollywoodiene. 

La cățiva pași de bulevardul Mihai Viteazul și de Biserica Nouapostolică, în Astralis, foarte aproape de fosta gară din Zalău, există o zonă stranie, în care se presupune că ar fi ”cartierul” general al drogaților și al oamenilor străzii din oraș. Locul este unul extrem de urât, cu multe gunoiae și beciuri părăsite, însă există și un parc de joacă pentru copii. De altfel, imaginea de ansamblu este una de groază, acolo își duc veacul mai mulți oameni ai străzii și tot acolo își dau întâlnire băieții cu diluantul. 

Locatarii din zonă sunt speriați, copiii de asemenea. Există acel spatiu de joacă unde cei mici își petrec timpul liber printre drogați, practic se joacă sub un pericol necunoscut de autorități. Și nimeni nu mișcă un deget. Întâmplările ce au avut loc acolo sunt demne de filme de groază. Într-o zi, spun locatarii, copiii se jucau prin zonă și la un moment dat un om al străzii care doarmea sau stătea într-un beci părăsit i-a alergat pe micuți cu un cuțit în mână. 

”Aici la noi s-au întâmplat tot felul de lucruri ciudate. Într-o zi mai mulți copii se jucau pe afară și la un moment dat un om al străzii a început să-i alerge cu un cuțit în mână. Va dați seama cum cresc acești copii și ce trebuie ei să îndure”, susțin locatarii de acolo. 

O altă întâmplare pe care ne-au povestit-o cei de acolo a avut un final tragic. Un copil a murit după ce s-a certat cu părinții. A fost dat afară din casă și a trebuit să-și petreacă noapte sub cerul liber. Se presupune că a murit de frig. 

”Într-o zi a fost un scandal în sânul unei familii care s-a terminat tragic. Un copil a murit după ce a fost dat afară din casă de părinți. Copilul și-a petrecut noapte sub cerul liber care i-a fost fatală. Se crede a murit de frig”, au mai spus câțiva locatari. 

Mai mult, acea zonă se pare că este ”cartierul” general al drogaților. Acolo se strâng băieții cu diluantul și tot acolo se petrec scene de filme pentru adulți. Beciurile părăsite sunt pline de cutii de prezervative aruncate și este clar că acolo au loc scene amoroase. 

”Aproape zilnic aici își dau întâlnire drogații. Sunt zile când vin aici dimineața sau sunt zile când se întâlnesc seara. Tot aici se petrec și scene amoroase între ei, beciurile care sunt deschise sunt pline de cutii de prezervative”, au mai povestit locatarii. 

Întradevăr acea zonă parcă este una de filme de groază. Nu trebuie să se întâmple vreo nenorocire ca să-ți dai seama că acolo se întâmplă lucruri ciudate, ci doar dacă te afli prin preajmă ți se face pielea de găină. 

 

Adauga comentariu