FOTO - VIDEO. Sportiva de la Terra Kid Zalău, Mihaela Popescu a părăsit Exatlon

Sportiva de la Terra Kid Zalău, Mihaela Popescu a părăsit marți, emisiunea-concurs Exatlon România, care se desfășoară în Republica Dominicană și este difuzată de Kanal D. Karateka de 19 ani a fost eliminată din concurs după ce a pierdut duelul cu Iulia Arandi. Pentru Mihalea a fost al treilea duel la care a participat în cadrul concursului. Dacă de primele două a reușit să treacă, al treilea duel a fost fatal, iar sportiva se va întoarce acasă la familie și la cei dragi. 

”Nici nu stiu cum sa incep .. abia ce am primit telefonul si am fost profund surpinsa de cate mesaje minunate si frumoase am avut din partea voastra,oameni minunati cu suflet bun, a prietenilor, dar mai ales a familiei mele. Acest concurs, Exatlon, pentru mine a fost cea mai frumoasa experienta a vietii mele. Ma bucur enorm de mult ca am putut face parte din echipa Razboinicilor si ca am putut sa demonstrez ceea ce pot chiar daca am avut zile si zile tot ce am facut, am facut cu tot sufletul si cu toata dorinta sa imi ajut echipa si sa ramanem in formatie completa, dar am ajuns si la al 3 lea duel dupa acesta am preferat sa plec cu fruntea sus si mandra ca am putut sa fiu aici si sa rezist 9 saptamani in niste conditii nefavorabile.
Cu toate acestea va las aici o ultima poza din Republica Dominicana inainte de a veni acasa.

”Vreau sa va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine si la bine si la greu ca ati trait fiecare moment cu sufletul la gura, mai ales fiecare duel disputat, vreau sa multumesc prietenilor mei care m-au sustinut din fata tv-ului si ca au trait fiecare moment cu mine si din pacate nu ii puteam auzi, dar simteam "vibe-ul" lor de acasa si nu celor din urma, parintilor mei care nu au putut comunica cu mine 2 luni si ceva si ei totusi au fost puternici si asteptau cu nerabdarea cu stres, bucurie, tristete multe emotii intr-o singura clipa sa inceapa o noua saptamana, dar tot ce conteaza este ca abia astept sa imi revad familie si prietenii dragi”, este mesajul lui Mihalea imediat după eliminarea din concurs. 

 

foto - ana maria mihaela facebook

foto - kanal d

video - kanal d

Adauga comentariu