FOTO & VIDEO SOCANT! Patru absolvente de la Universitatea Tehnica Cluj au murit in accidentul TERIBIL de la Jibou in timp ce se intorceau acasa, la parinti in Maramures

Patru absolvente a Universitatii Tehnice Cluj-Napoca si-au pierdut astazi viata intr-un teribil accident rutier petrecut pe centura ocolitoare a orasului Jibou, la ora 18.00. Masina in care se aflau cele patru tinere a fost lovita de trenul Baia Mare - Jibou. In masina se aflau cinci persoane, insa soferita a scapat cu viata, fiind internata la UPU Zalau.
 
Cele patru tinere decedate au varste intre 21 si 22 de ani si mergeau acasa la parinti, dupa ce astazi au avut festivitatea de absolvire a facultatii. Oamenii legii au descoperit in masina robele cu care au participat astazi la festivitatea de absolvire.
 
Trenul care le-a lovit era condus de o femeie din Jibou, insa si-a reluat imediat drumul, conform informatiilor primite din Gara CFR Jibou.
 
Trupurile celor patru fete au fost proiectate din masina la cativa metri intr-un lan de grau.
 

ATENTIE! Imagini ce va pot afecta emotional!

 
 

 

 

Comentarii

Toma Dorel

18.05.2018 06:41

Trenul care le-a lovit, era condus de mecanicul de serviciu la acel tren. Nicidecum de o femeie. Nu mai relatați tot felul de prostii. Înainte să postați o știre, verificați mai întâi textul și apoi îl postați, căci altfel se interpretează ușor altceva decât realitatea. Șeful de tren era femeie,dar funcția de șef de tren nu este cea menită să conducă trenul. Trenurile sunt conduse de cei care au funcția de mecanic de locomotiva și nu de șeful de tren. Șeful de tren are alte atribuții în fișa postului .

Adauga comentariu