FOTO - VIDEO. Sălăjenii au alergat și DONAT pentru Arnie. Donează și tu! Oferă-i șansa să traiască

Un amplu eveniment de strângere de fonduri pentru colegul nostru Arnie a avut loc azi, la Stadionul Municipal din Zalău, ”Cumpară kilometri pentru Arnie”. După cum știți, Arnie suferă cumplit în aceste zile și are mare nevoie de noi, de ajutorul nostru. 

Intitulat ”Cumpără kilometri pentru Arnie”, evenimentul a strâns la Stadion zeci de sălăjeni care au donat pentru Arnie și au alergat pentru ei, pentru sănătatea lor. 

”Arnie de acolo din America vă transmite mii de mulțumiri și chiar mi-a zis într-o zi că ar vrea să meragă pe la fiecare dintre voi să vă mulțumească și să vă strângă mâna pentru implicare și pentru donațiile care le-ați făcut până acum. Azi am alergat pentru Arni, sotul, tatal copilului meu, partenerul, sufletul meu pereche, viata mea. Va multumesc inca o data pentru organizarea evenimentului "Cumpara Kilometri pentru Arni", pentru prezenta si donatii. Te Iubim - Arnold Schlachter. Vă mulțumesc pentru tot”, a spus Anca, soția lui Arnie. 

Printre zecile de sălăjeni care au alergat și donat pentru Arnie s-au numărat și multiplele campioană ale României, Paula Todoran și Simona Maxim, dar și mulți alții. La acest eveniment s-a implicat și viceprimarul Zalăului, Miki Fazakas, care după cum bine știți este și el un împătimit al alergării. 

Hai să-l ajutăm pe Arnold Schlachter! Are nevoie de noi! Acum!

Arnold Schlachter a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag). Boala a fost depistată în fază avansată, fiind operat în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arni! Pentru a avea șanse să trăiască, Arni mai trebuie operat încă o dată. Salvarea vieții lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

Donează aici pentru Arnold Schlachter: 
IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău

IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău

COD SWIFT: RZBRROBU

Se pot face donații și prin PayPal la:

ancaveronicaschlachter@gmail.com

 

 

 

Comentarii

Cristian

09.02.2019 17:48

De ce doar pentru Arnie? de ce nu si pentru alti bolnavi de cancer? Si postati comentariile daca tot ati pus rubrica de comentarii, ca vad ca la voi nu prea se pun.

Adauga comentariu