FOTO - VIDEO. Protest amplu la Zalău pentru construcția de autostrăzi

Un amplu protest pentru construcția de autostrăzi a avut loc azi, în Zalău, începând cu ora 15.00.  Peste 70 de șoferi și tot atâtea autoturisme s-au ”plimbat” pentru 15 minute prin oraș, într-un protest pașnic de susținere a antreprenorului sucevean Ștefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă, în Suceava, bineînțeles simbolic. 

Protestul a fost unul pașnic fără evenimente rutiere, iar itinerariul a fost unul foarte bine pus la punct. S-a pornit de la ieșire din Zalău și s-a coborât spre centru până la sensul giratoriu de la Scala, după care protestarii au revenit la locul întâlnirii. Un alt grup de susținători au condus de la gară până spre centru, tot în sprijinul acestui protest

Mai mulți zălăuani aflați întâmplător prin oraș, la acea oră au aplaudat inițiativa șoferilor, semn că au fost de acord cu acest demers. Mai mult, câțiva zălăuani aflați în trafic au intrat în coloană de mașini astfel că la un moment dat numărul mașinilor a crescut de la 17 la aproape 40 de autoturisme. În total au fost aproximativ 60 de autoturisme care au mărșăluit prin Zalău. 

Adauga comentariu