Foto - Video. Poliția spune că agenții din Hida se aflau în patrulare. Noi susținem că ”sorbeau” o cafea într-un bar

Poliția Sălaj a răspuns cererii noastre de a elucida cazul în care mașina postului de Poliție Hida se afla parcată în mijlocul unei intercecții din localitate, fără semnalele sonore sau luminoase pornite. Oamenii legii sunțin că se aflau la munca și desfășurau  ăactivități de patrulare pe raza comunelor Hida, Dragu, Balan și Creaca. 

”Sâmbătă, 26 ianuarie a.c., în intervalul orar 9.00-12.00, patrula de  serviciu din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida a desfășurat activități de patrulare pe raza comunelor Hida, Dragu, Balan și Creaca. De asemenea, în intervalul orar 12.00-13.00 au desfășurat activități de control a traficului rutier pe Drumul National 1G, iar după ora 13.00 au continuat activitățile de patrulare până la ora 15.00”, se arată în comunicatul Poliție Sălaj. 

Într-o altă ordine de idei să mai spunem că noi avem dovada că agenții se  aflau în patrulare...la o cafea și la un ceai, după cum se poate observa și în fotografia de mai jos. Mai mult, pe masuță se vede fum și o scrumieră cu niște tigări, semn că acolo se fumează în bar. Legile actuale din România interzic să se fumeze în baruri. 

 

În condițiile acestea spor la patrulare...

Adauga comentariu