FOTO - VIDEO. Patru fotbaliști care au câștigat trofee cu Steaua București și unul care a obținut tiltul cu Dinamo au jucat fotbal pentru ARNI

Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Jean Vlădoi și Adrian Mihalcea au fost prezenți ieri, la Zalău, la un eveniment caritabil pentru jurnalistul Arnold Schlachter, care suferă de o boală cruntă. Evenimentul organizat de Federația Româna de Culturism s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Zalău și a strâns pe lângă legendele fotbalului românesc și cei mai valoriși culturiși din România. Arni a practicat culturismul de performanță în trecut. 

Actiunea dedicată lui Arni a debuta cu un turneu minifotbal de copii, apoi campionii BOGDAN FARCAS, FERI ANDRASONI, REMUS HEREDEU, GEORGIANA PADURE, COZMA ALEXANDRA, ELENA HODACU au făcut o  demonstrație de Culturism și Fitness. Evenimentul s-a încheiat cu un meci demonstrativ între prietenii lui Arni și legendele fotbalului românesc.

Foștii forbaliștii au făcut senzație în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” din Zalău, mai ales ”magicianul” Lucian Sânmărtean. Mingea încă se mai lipește de glezna fină a jucătorului mult iubit de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. 

La final Miodrag Belodedici, Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Jean Vlădoi și Adrian Mihalcea au fost sufocați de fanii lor care s-au pozat cu ei și au cerut autografe. 

 

 

Adauga comentariu