FOTO-VIDEO. Oamenii sunt revoltați. Un pământ de lângă lacul Vârsolț, transformat de pescari în WC public

Reporterii Ziarul de Sălaj au intrat în posesia unui video incredibil din zona lacului Vârsolț, unde se pare că un pământ privat a fost tranformat de pescari în WC public. Pe imaginile video se poate obseva foarte clar excremente umane și hartie igienică folosită. Totul pe o proprietate privată din Recea Mare. 

Oamenii sunt revoltați și anunță ca vor sesiza Garda de Mediu, pentru că, spun aceștia s-au săturat să strângă resturile după pescari. Mai mult decât atât, oamenii spun ca în acea zonă nu esxista niciun wc ecologic, iar pescarii sunt obligați să intre pe proprietatea privată. 

Proprietatea oamenilor a fost împrejmuită cu un gard de sârma, însă a fost distrus și pus la pământ de nevoile pescarilor. 

"Este incredibil ce se întâmpla la noi pe pământ. Din metru în metru dai peste excremente umane și o duzină de hartie igienică folosită. Sunt sute sau poate mii de pescari care vin anual aici și nimeni nu ia nicio măsură, nici Asociația Județeana a Vânătorilor și Pescarilor Sălaj, nici Primăria din Vârsolț, nici Consiliul Județean Sălaj. Absolut nimeni. Bine ca știu lua sute de lei pe abonamente pentru pescuit și nu sunt puține, sunt peste 4.500 de abonamente", spune revoltat unul dintre sătenii care au pământ în zonă. 

 

Adauga comentariu