FOTO - VIDEO. “Moartea” pe patru roți. Autobasculantă care transportă resturi din fabrica Armătura fără nicio măsură de securitate

De câteva zile bune, prin Zalău se plimbă moartea...pe patru roți. Și nu e glumă. E pe bune oameni buni. 

Un zălăuan ne-a relatat că zilele acestea a observat pe drumurile din Zalău, mai multe autobasculante care transportau molozul și fier betonul de la fosta fabrică Armătura, care de aproape două luni este într-un proces amplu de demolare. Până aici este totul în regulă, adică resturile din fabrică trebuie transportat că doar nu le va lua Dumnezeu la el. 

Doar că transportul molozului se face cu autobasculante fără prelată sau cu obloane pe spate, ceea ce reprezintă un adevărat pericol pentru restul participanților la trafic sau chiar moartea pe patru roți. 

Gândiți-vă dacă o bucată de beton sau fier ar cădea pe carosabil sau pe o mașină în mers...O nouă tragedie ar lovi orașul Zalău și așa vai de capul lui. 

Cât mai trebuie să stea omul de rând cu morcovul în dos până ca autoritățile să ia măsurile minime de siguranță? 

Mai vrem o nouă tragedie în Zalău după cea din 19 februarie 2019, când acea fetița a murit după ce a căzut din microbuzul firmei Gurzău Trans? Numai intreb...

Pe această cale cerem atât firmei care se ocupă cu demolarea cât și autorităților să ia urgent măsuri, până nu va fi prea târziu.

Comentarii

vlad

12.04.2019 19:29

E mașinile de miliție . Au statut special . Vicas , Pop, Dragos, Ungur, ... 

Adauga comentariu