FOTO - VIDEO. INCREDIBIL. ”BOMBA ECOLOGICĂ”. Cum arată o zonă de colectare a deșeurilor pe o strada din Jibou.

O zonă din Jibou unde se colectează deșeuri arată de parcă ar fi o groapă de gunoi în mijlocul orașului. Este vorba despre Strada Garoafelor, lângă blocurile O1 și O2. Suntem curioși dacă în Jibou există firmă de colectare a deșeurilor, însă suntem și mai curioși dacă acei jibouani care au aruncat gunoiul au fost ”prezenți” la lecția de EDUCAȚIE CIVICĂ. 

7 IUNIE 2019

Mai multe fotografii care prezintă o situație incredibilă la o ghenă de gunoi din Jibou, au devenit virale în mediul online. Se poate observa cum acel loc este plin de gunoaie, atât în pubele, cât și pe jos. După numele pubelelor se pare că Brantner se ocupă de ridicarea gunoaielor sau cel puțin așa ar trebui. După cum arata zona, firma de colectare a deșeurilor nu prea a fost prin zonă.

7 IUNIE 2019

Mai mult, se pare că problema persistă de un an de zile. Într-un filmuleț de peste două minute, realizat anul trecut în 7 iunie, se observă același lucru, gunoaie peste tot. ”Videograful” de ocazie îi prezintă problema primarului Jiboului, Dan Ghiurco, care nu credem că a luat măsuri, având în vedere la cum arată zona aceea. 

7 IUNIE 2018

Una pesta alta, ”vinovații” din punctul meu de vedere sunt atât locuitorii din zona respectivă care au lipsit NEMOTIVAT de la lecția de EDUCAȚIE CIVICĂ, cât și firma de colectare a deșeurilor BRANTNER, care nu prea a fost pe acolo. Cel puțin așa reiese din fotografii...Fără supărare.

Adauga comentariu