FOTO-VIDEO. Haos pe strazile din Zalău. Șoferi nervoși, mașini blocate în trafic și autoturisme parcate pe trotuar

Mai mulți cetățeni ai Zalăului ne-au informat în aceste zile despre faptul că pe străzile din municipiu este haos. Se circulă bară la băra, nervii sunt întinși la maxim, iar autoritățile nu mișcă un deget în această privință. 

Și are dreptate bietul zălăuan, tot mai rău se circulă pe străzile din Zalău. Fie că vorbim de centrul orașului sau alte străzi din municipiu, circulația este din ce în ce mai grea, nervii zălăuanilor sunt intinși la un moment dat peste măsură. 

Trafic blocat foarte aproape de Primăria Zalău în jurul orei 12.30.

Strada Closca la primele ore ale dimineții

Când se va rezolva această problemă nu se știe, însă ce știm în prezent este că și noi cetățenii avem o mică parte din vină la aecastă problemă. Se parchează pe trotuare mai ales pe străzile înguste din municipiu sau pe cele cu sens unic, unde cu greu pot trece două mașini. De foarte multe ori am observat autoturisme parcate aiurea sau foarte aproape de parcări, dar nicidecum într-o parcare. 

Comentarii

maticonstanta

14.02.2019 15:13

    Faceti ceva pe Str. Closca. A fost renovata de curand si de atunci este si mai mare haos. Este zona cu gradinita si scoala generala unde la ora patru cand ies toti, nu se mai poate circula. Strada a fost invadata de niste borduri la care nu le vad rostul. Nu se poate circula nici macar in coloana la ore de varf.

Nume

14.02.2019 16:40

Pai poate-ar parca zalauanii-n  parcari daca nu se lacomea primaria si nu facea 2 lei ora de parcare (atat e in spate la casa de cultura). 2 lei ma?! atat platesti pentru 1 ora in Cluj langa parcul central. 

ass

14.02.2019 20:03

am 2 nelamuririȘ pe cand o sa fie pornite radarele fize din oras si a doua este pe cand primarul o sa dea unda verde la ridicat masini, mai ales cele ale smecherilor si boilor? p.s. poate primarul o sa dea voie politiei locale sa intevina si sa si mai sanctioneze cate un bou care o cere

Adauga comentariu