Foto-Video. Elena Ceaușescu de Zalău dă ordine cum să se împodobească un brad de Crăciun

Municipiul Zalău este de câteva zile în febra împodobirii orașului cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Dacă bradul din fața Primăriei Zalău este gata, azi a venit rândul celui de la intrarea în Parcul Central să fie pregătit pentru Crăciun. 

De câteva minute a început să se lucreze pe ”șantier”, unde sefă este ”Elena Ceaușescu” de Zalău, Maria Marc, soția securistului Tiberiu Marc, președintele de la Consiliul Județean Sălaj. 

Pe imagini se vede cum domna ”Elena” dă ordine muncitorilor (strigă pur și simplu la ei) cum să se împodobească un brad de Craăciun. De parcă doamna ar fi ceva specialist în împodobirea brazilor. 

Potrivit declarației de avere a președintelui CJ Sălaj, Tiberiu Marc, dommna Marc este angajată la Citadin Zalău. Atenție!!! Este un simplu angajat...cum își permite să dea ordine colegilor săi?

Să ne fie rușine tuturor că am ajuns conduși de asemenea oameni!!!

Comentarii

ion

23.11.2018 15:01

maria marc e directorul de facto al citadin

nume

24.11.2018 23:33

E proasta rau

JUTKA

25.11.2018 11:30

Daca face firma Citadin....nu e bine!Daca nu face.....nu e bine!Daca vrem sa fie orasul impodobit frumos nu va place.....sau va place dar va agatati de toate nimicurile....Doamna Marc chiar se implica, lucreaza cot la cot si vrea sa fie orasul nostru, un oras frumos!

Adauga comentariu