FOTO - VIDEO. Doi pietoni aproape să fie călcați pe ”zebră” de un șofer extrem de grăbit

Doi pietoni au fost foarte aproape să fie spulberați pe zebră de un șofer extrem de grăbit. Șoferul i-a evitat în ultima clipă pe pietoni, care traversau regulamentar strada. 

Doi pietoni care traversau strada au trecut prin clipe de coșmar ieri după-amiză, în Zalău. Un șofer extrem de grăbit a fost foarte aproape să-i spulbere pe trecerea de pietoni de lângă benzinăria Petrom, din Porolissum. Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 17.32. Un conducător auto care se afla în trafic la acea oră și avea o cameră de filmat pe bordul mașinii a surprins toată scena. Pe materialul video se poate observa foarte clar cum soferul unui autoturism marca Volkswagen face o manevră de depășire a doua mașini tocmai pe trecerea de pietoni și în momentul în care doi pietoni traversau regulamentar strada. 

”Nu mi-a venit să cred ce am văzut. Un accident „ratat” la limită, pe trecerea de pietoni, lângă benzinăria Petrom din Porolissum. A tot clansonat de mult din spate, era extrem de grăbit. Poate îl întreba cineva de sănătate?”, ne-a declarat un martor ocular. 

O nenorocire putea să se întâmple, însă pentru șoferul grăbit probabil îl durea în pălărie. De ce? 

Pentru că poate...

 

 

 

Adauga comentariu