FOTO - VIDEO. Distracție mare în ”Orășelul copiilor”, din Parcul Brădet

”Orășelul copiilor” din Parcul Brădet a fost și în acest an plin până la refuz de copiii dornici să petreacă o zi de neuitat. Vremea a ținut cu ei, iar pentru câteva ore, cei prezenți au învățat o serie de lucruri noi și foarte interesante. 

Asociația Studențească ”Amicus” din Baia Mare, alături de Primăria Zalău, Consiliul Județean și Asociația Sportivă ” Măgura” din Buciumi au organizat duminică, 9 iunie ”Orășelul copiilor” în Parcul Brădet. 

Copii de toate vârstele, alături de părinți și bunici au descoperit ce presupune o intervenție a pompierilor sau ce înseamnă să fii polițist sau medic sau cum se conduce un exacavator. Copiii au învățat cum se acordă primul ajutor și cum se mânuiește o armă. De asemenea, cei mici au avut la dispoziție o bancă, o farmacie, chiar și o primărie și multe curse de mașini, preum și teatru de păpuși și curse cu obstacole. 

Cei prezenți au mai învățat cu se realizează mierea de albine și cum se pornește un autoturism. Ziua minunată pentru cei mici s-a incheiat cu o tombolă cu premii. 

 

Adauga comentariu