FOTO - VIDEO. Consultații oftalmologice la standarde europene în Zalău. S-a deschis oficial clinica ROMA OPTICENTER

Municipiul Zalău are începând de azi o clinică oftalmologică cu servicii la standarde europene. Este vorba despre clinica ROMA OPTICENTER a Romanei Bințințan, medic specialist oftalmolog. Aici se vor face inclusiv intervenții chirurgicale și consultații pentru orice fel de problemă oftalmologică. 

În prezența a zeci de invitați printre care doctori de marcă din Zalău, oameni politici, foști primari și prieteni, medicul specialist oftalmolog, Romana Bințințan a deschis oficial clinica ROMA OPTICENTER Zalău situată la Galeriile Meseș. 

 

Clinica este împărțită într-o zonă de investigații formată din două cabinete pentru consultații, partea de sterilizare și partea roșie care este zona operatorie - cu preoperator, postoperator, anestezie - o sala de trantamente și o camera de agrement cu cameră de odihnă și o bucătărie.

”Un proiect de felul acesta vine nu când îți dorești, ci la timpul potrivit, atunci când ai încredere și curaj ca un astfel de proiect o să meargă foarte bine. Curajul meu vine de acasă, iar încrederea vine de la anii mulți de studiu și de la miile de pacienți care pleacă și spun că m-ați făcut bine. Am o echipă tânără dornică de succes. Clinica este împărțită într-o zonă de investigații formată din două cabinete pentru consultații, partea de sterilizare și partea roșie care este zona de intervenții chirurgicale, cu preoperator, postoperator, anestezie, o sala de trantamente și o cameră de agrement cu cameră de odihnă și o bucătărie. Îmi doresc ca fiul meu să simtă într-o zi tot ce simt eu acum”, a spus medicul Romana Bințințan. 

În cadrul clinicii va activa un personal tânăr dornic de succes format atât din doctori oftalmologici, cât și optometriști.

 

 

 

Adauga comentariu