FOTO. Pricepuți de mici. Preșcolarii de la grădinițele din Șimleu Silvaniei și Pericei despre igiena sanitară și alimentația sănătoasă, în cadrul concursului “Igieniștii pricepuți”

Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 Șimleu Silvaniei, a găzduit Concursul “Igieniștii pricepuți”, aflat la cea de-a XII-a ediție. Concursul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Crucea Roșie Filiala Sălaj și a reunit echipaje din cinci instituții de învățământ, grădinițele nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4 din Șimleu Silvaniei și grădinița cu program prelungit din Pericei. Scopul concursului este cunoașterea și aplicarea normelor de igienă sanitară și de alimentație sănătoasă, în rândul copiilor de vârstă preșcolară.  

Echipajele au fost constituite din câte cinci preșcolari care, pe parcursul a trei probe, o probă teoretică, una practică și proba artistică au dovedit temeinice cunoștințe teoretice și practice în cunoașterea și aplicarea normelor de igienă sanitară și alimentație sănătoasă.

Adauga comentariu