FOTO. Președintele PNL Sălaj Lucian Bode și europarlamentarul Daniel Buda în vizită la târgurile din Cehu Silvaniei și Jibou

Președinte PNL Sălaj, Lucian Bode a participat alături de europarlamentarul Daniel Buda și de colegii din organizațiile din Cehu Silvaniei și Jibou, la târgurile săptămânale din cele două orașe. 
Lucian Bode a declarat că astfel de târguri pun în evidență avantajele consumului de produse românești, care nu sunt puține: sprijinirea producătorilor locali, susținerea locurilor de muncă pe care aceștia le creează, impactul semnificativ asupra economiei locale pe care le produc prin plata taxelor.

La Hida, am stat de vorbă atât cu patronatul, cât și cu angajații uneia dintre firmele performante din comună, care susține 100 de salariați în condiții economice grele cauzate de actuala guvernare.
Principalele concluzii reieșite în urma întâlnirilor sunt acelea că PNL este singurul partid care poate să remedieze din măsurile dezastruoase luate de guvernarea PSD-ALDE pentru toate domeniile, de la agricultură la justiție, de la investiții la mediul economic, de la infrastructură la administrație locală. PNL este singurul partid cu forța necesară pentru a reprezenta România și interesele românilor în Parlamentul European. PNL este partenerul președintelui Klaus Iohannis și al românilor care susțin lupta anticorupție și o justiție independentă
, a precizat Lucian Bode.

foto: PNL Sălaj

Adauga comentariu