FOTO. O adolescentă din Mirșid are nevoie DISPERATĂ de sânge pentru a putea trăi. Tânăra a fost victima unui accident rutier petrecut pe drumul spre casă

Denisa Florentina Covaciu are doar 18 ani și o viață în față, iar acum, în momentele grele prin care trece, are nevoie de sprijinul nostru pentru a putea supraviețui. Denisa este internată la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca, după ce a fosti mplicată într-un teribil accident petrecut pe drumul ce leagă Zalăul de Jibou. Adolescenta are nevoie de sânge. Doritorii pot dona la Centrul de Transfuzie din Zalău. Se acceptă orice grupă de sânge.

Tragedia în familia Denisei s-a abătut sâmbătă spre duminică noaptea, în jurul orei 3.30. Denisa a fost sâmbătă seara în Zalău, alături de un apropiat. În jurul orei 3.30 s-au urcat în mașină pentru a merge acasă, la Popeni, comuna Mirșid. Nu au mai ajuns însă la destinație.

Prietenul ei, un tânăr de 19 ani, a apăsat prea tare pedala de accelerție în condițile în care carosabilul era umed. Tânărul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un parapet. Denisa se afla pe locul din dreapta față și a fost grav rănită. Un miracol de la Cel de Sus și sprijinul salvatorilor au făcut ca tânăra să supraviețuiască și să fie transportată de urgență la Zalău, apoi transferată la Cluj. 

Acum tânăra se luptă să trăiască. Iar viața ei depinde de toți oamenii cu suflet mare din Zalău, care tot timpul au arătat că pot să facă bine!

 

 

 

Comentarii

marian groze io...

09.12.2019 20:04

bun domnilor redactor de la presa daca nu stiti ce sa screti despre Denisa atuncea nu mintiti, ca la DENISA nu ia fost prieten si sunt verisorul lui DENISA

Adauga comentariu