FOTO. Gunoaie la tot pasul prin pădurea din vârful Meseșului. Coșul de gunoi este ”la vedere” însă...GOL

După câteva minute de plimbare prin pădurea din vârful Meseșului am hotărât să mă opresc din cauza gunoaielor care erau aruncate peste tot. Respectul oamenilor pentru natură este ZERO. 

Ieri am vrut să fac o plimbare prin pădurea din vârful Meseșului, însă după câteva minute de mers am hotărât să mă opresc. Motivul este unul foarte simplu. Pădurea este plină de gunoaie de tot felul. De la peturi de bere sau suc, la anvelope de autoturism. Mai mult, pădurea se pare că a devenit un fel de toaletă publică pentru trecători, excrementele fiind la ordinea zile prin pădure. 

Ce este foarte interesant și de nepriceput este faptul că în parcarea din vârful Meseșului este amplasat un coș de gunoi, însă chiar dacă de jur imprejur sunt gunoaie, tomberonul era gol. Distanța dintre coșul de gunoi și locul unde se aflau gunoaiele era de aproximativ 3 - 4 metri.

Este mult mai ușor să-ți arunci resturile la voia întâmplări, decât să faci doi pași până la tomberon. Nu uitați de inundații, într-o zi s-ar putea ca toate gunoaiele de pe Meseș să ajungă în Zalău...drept recompensă pentru respectul oamenilor. 

 

Adauga comentariu