FOTO. După mitingul din București, PNL Sălaj a sărbătorit Măsurișul Oilor de la Pria

După mitingul de sâmbătă din Piața Victoriei din București unde s-au strâns peste 60.000 de români, PNL Sălaj a sărbătorit ieri Măsurișul Oilor de la Pria. Președintele PNL, Ludovic Orban, alături de europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, împreună cu colegii din organizația județeană, au participat la cel mai important eveniment din Sălaj, Măsurișul de la Pria. Peste o săptămână suntem cu toții chemați la urne pentru a alege o Românie Europeană, alături de PNL. Este totodată un moment decisiv pentru statul de drept, pentru care președintele României, Klaus Iohannis, ne cheamă sa spunem DA, transmit liberalii sălăjeni. 

Sute de membrii și simpatizanți PNL s-au întâlnit duminică, 19 mai la căminul cultural din Zimbor cu președintele Ludovic Orban care a venit însoțit de europarlamentarul Daniel Buda, președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, președintele PNL Zalău, Radu Căpînașiu și de primarii Septimiu Țurcas din Șimleu Silvaniei, Petruș Dumitru din Hida, Țuruca Emil din Almașu, Pocol Alin din Lozna, Vasile Fodor din Năpradea, Angelica Lazăr primarul comunei Dragu și Alin Băbănaș edilul din Surduc.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit sălăjenilor la Măeriște despre alegerile decisive pentru România din 26 mai. Mesajul de forță transmis de PNL: Hai la vot în 26 mai. DA la Referendum alături de Klaus Iohannis! Forța PNL!

Adauga comentariu