FOTO. CUTREMURĂTOR. Detalii șocante despre tragedia din Vârșolț în care un copil de 7 ani a căzut într-o fântânâ adâncă de 4 metri

O nouă tragedie lovește comuna Vârșolt în decurs de câteva luni, după ce Tudor Niream, băiatul de 15 ani care a dispărut din casa bunicilor, anul trecut,  în noiembrie a fost găsit în lacul Vârșolț, fără viață. 

Azi, în jurul orei 19.00, o localnică a anunțat autoritățile despre faptul ca un copil de 7 ani a căzut într-o fântâna, de pe un câmp din Vârsolt. Initial s-a crezut că adâncimea bazinului este de un metru, însă după câteva minute, salvatorii și-au dat seama ca este vorba de o adâncime de 4 metri și cu un diametru de 3 metri.

La fața locului s-au deplasat pentru intervenție pompierii din Șimleu și Zalău, un echipaj SMURD din Șimleu și echipajul TIM. După aproximativ 45 de minute, băiatul fost scos din fântânâ în stop cardiorespirator și cu o temperatură a corpului extrem de scăzută, 19,5 grade celsius. A fost resuscitat câteva zeci de minute și încălzit, după care a fost transportat de o Ambulantă SAJ la UPU Zalău, unde s-a continuat resuscitarea. 

 

Adauga comentariu