FOTO. Cine este Elida Oșan, o tânără sportivă care face cinste boxului din Sălaj

Elida Oșan (17 ani) a fost vicecampioană națională la box atât în 2019 cât și în 2018. Elida a fost printre primele fete care s-a apucat de box din actualul lot al CSM Zalău. Legitimată la clubul sportiv de sub Meseș, tânăra este pregătită de maeștrii Adrian Popuțea și Ioan Dragoș. 

Elida este una dintre tinerele de perspectivă ale clubului, după cum susține și Adrian Popuțea, unul dintre antrenorii acesteia. 

A început boxul când era în clasa a IX-a, înă nu mergea la început foarte des. În timp s-a îndrăgostit de acest sport și speră să ajungă cât mai sus. 

Pe lângă box, Elida practică și tenis de câmp, având diferite premii zonale. 

Elida a fost premiată vineri, în cadrul Galei Sportului organizată de CSM Zalău, fiind a doua cea mai bună sportivă a clubului, după Paula Todoran. Anul trecut, tânăra s-a clasat pe locul șapte, progresând foarte mult în ultimul an sub atenta îndrumare a maestrului Adrian Popuțea.

Elida este premiantă și la școală, fiind elevă în clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv din Zalău. După liceu, tânăra vrea să urmeze Universitatea din Oradea. 

 

 

Adauga comentariu