FOTO. Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a fost renovată cu 250.000 de lei

”Pauza” impusă de pandemia de coronavirus în ceea ce privește organizarea acțiunilor culturale în Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău i-a făcut pe conducătorii instituției să renoveze sala. Astfel printr-o ivestiție de 250.000 de lei interiorul sălii a devenit modern, iar în acest moment clădirea simbol pentru cultura sălăjeană este pregătită pentru a deschide din nou porțile pentru spectatori.

În această perioadă în care instituțiile de cultură au fost nevoite să anuleze evenimentele și să închidă porțile pentru spectatori din cauza evoluției pandemiei, Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a reușit să investească în modernizarea clădirii, pentru a crește confortul celor care îi trec pragul, inclusiv al artiștilor. Astfel, scaunele din sala mare de spectacole au fost retapițate și recondiționate, iar scena a fost modernizată. 

De asemenea, o altă investiție pe care mulți dintre sălăjeni deja au observat-o este schimbarea plăcilor de marmură de pe scările și platoul din fața clădirii. 

”Retapițarea și recondiționarea scaunelor din sala mare de spectacole, modernizarea scenei, precum și înlocuirea plăcilor de marmură de pe platoul din fața clădirii au fost realizate din fondurile proprii ale instituției și se ridică la aproximativ 250.000 lei.  Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău este o instituție care nu beneficiază de subvenții sau fonduri din bugetul public, ci se autofinanțează și întreține. Suntem nerăbdători ca, imediat ce situația epidemiologică o va permite, să ne treceți pragul! Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău este deschisă pentru a colabora cu autorități publice, instituții private, oameni de cultură și nu numai”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău.

Adauga comentariu