FOTO. Accident cu două victime pe drumul spre Cluj. Un autoturism s-a izbit puternic de o motocicletă

Un grav accident de circulație s-a petrecut azi dimineață pe drumul spre Cluj-Napoca. Două persoane au fost rănite după ce un autoturism și o motocicletă s-au ciocnit. 

Două persoane de 35, respectiv 43 de ani, din judeţul Mureş, au ajuns la spital, vineri, 12 iulie 2019, în jurul orei 11.00 ca urmare a unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 1F. În acest context, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 1F, pe direcţia Zalău-Cluj Napoca, în afara localităţii Poarta Sălajului, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 43 de ani, care se afla în depăşirea autoturismului. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului de pe motocicletă, o femeie de 35 de ani şi a rănirea uşoară a motociclistului.

La fața locului au ajuns polițisștii și un echipaj SMURD care au transportat victimele la spital. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, dar şi pentru administrarea întregului probatoriu în cauză. 

Adauga comentariu