FOTO. 9 victime într-un accident la Satu Mare, dintre care 4 sunt copii. Un microbuz de transport persoane din Sălaj implicat în accident

Un grav accicent de circulație s-a petrecut aseară, în jurul orei 00.30, în județul Satu Mare, soldat cu 9 victime, dintre care 4 copii. Totul s-a întâmplat între localitățile Turulung și Halmeu, pe Drumul Național 1C. Auotoritățile sătmărene au acitvat Planul Roșu. În accident au fost implicate un microbuz de transport din Sălaj și un Audi din Satu Mare.

Potrivit informațiilor Ziarul de Sălaj, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Zalău, a codnus un microbuz de transport persoane dinspre Băbești înspre DN 1C, nu a oprit la STOP, și a intrat în coliziune cu un autoturism AUDI condus regulamentar de către un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Halmeu.  În urma impactului 9 persoane au fost rănite, partru dintre ele fiind copii. 

Două femei, în vârstă de 39 și 20 de ani, pasagere în microbuz, au avut nevoie de îngrijiri medicale, restul victimelor având contuzii ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, se pare că doar șoferul AUDI-ului a fost depistat pozitiv, având 0,003 mg/litru alcool în aerul expirat.

 

Adauga comentariu