Fostul primar PSD, Sandu Bercean va ajunge la Penitenciarul Satu Mare

Fostul primar al comunei Meseșenii de Jos, Sandu Bercean va ajunge săptămâna viitoare la Penitenciarul Satu Mare. Fostul edil PSD a fost condamnat ieri, de Curtea de Apel Cluj la 5 ani și 6 luni de închisoare, într-un dosar de corupție. 

Imediat după ce magistrații Curtții de Apel Cluj au dat sentința, Sandu Bercean s-a predat singur la Poliție, urmând ca cel mai probabil luni sau marți să fie transferat la Penitenciarul Satu Mare, de unde va ajunge la Penitenciarul din Oradea, după perioada de carantină. La Satu Mare sunt încarcerați persoane cu condamnări până în trei ani de zile. Cum Bercean a primit 5 ani și 6 luni de inchisoare va fi mutat la Oradea. 

Sandu Bercean a plătit integral, în anul 2012, lucrările de reabilitare a Școlii din Meseșenii de Sus, chiar dacă constructorul nu terminase lucrarea nici pe jumatate. De asemenea, Bercean a achitat și un sondaj de opinie care nu s-a mai realizat și a mai plătit un studiu de dezvoltare a comunei care nici el nu s-a mai efectuat. 

Bercean este la a doua condamnare cu executare după cea din 2014, când a primit 6 luni de închisoare într-un dosar de pentru conflict de interese în formă continuată, conflict de interese şi fals intelectual. 

Adauga comentariu