Fostul primar din Meseșenii de Jos, Sandu Bercean a părăsit azi Centrul de Reținere și Arestare preventivă Sălaj

Fostul primar al comunei Meseșenii de Jos, Sandu Bercean a părăsit în urmă cu câteva minute Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Fostul edil PSD va fi mutat cel mai probabil la Penitenciarul Satu Mare, de unde va ajunge la cel din Oradea. La Satu Mare sunt încarcerați persoane cu condamnări până în trei ani de zile. Cum Bercean a primit 5 ani și 6 luni de inchisoare va fi mutat la Oradea. 

Fostul edil PSD a fost condamnat săptămâna trecută, de Curtea de Apel Cluj la 5 ani și 6 luni de închisoare, într-un dosar de corupție. 

Sandu Bercean a plătit integral, în anul 2012, lucrările de reabilitare a Școlii din Meseșenii de Sus, chiar dacă constructorul nu terminase lucrarea nici pe jumatate. De asemenea, Bercean a achitat și un sondaj de opinie care nu s-a mai realizat și a mai plătit un studiu de dezvoltare a comunei care nici el nu s-a mai efectuat. 

Bercean este la a doua condamnare cu executare după cea din 2014, când a primit 6 luni de închisoare într-un dosar de pentru conflict de interese în formă continuată, conflict de interese şi fals intelectual. 

Adauga comentariu