Fostul ministru al Economiei, Lucian Bode, martor într-un dosar la DNA, îl apreciază pe Iohannis pentru revocarea Codruței Kovesi

Președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, fost ministru al Economiei în Guvernul MRU, susține că Iohannis a procedat corect în momentul în care a decis să o revoce pe Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA.
 
"Președintele Klaus Iohannis a decis să fie un om responsabil și nu simpatic în fața electoratului, dovedind faptul că în situații critice un om de stat se gândește în primul rând la țară și apoi la propria-i imagine. 
PSD și ALDE au dovedit în acest an și jumătate că patronează și susțin o guvernare toxică pentru România și parcursul ei democratic și mă întreb retoric bineînțeles, ce s-ar întâmpla cu această țară dacă instituția prezidențială ar ajunge pe mâna grupului infracțional al PSD și ALDE", spune Lucian Bode.
Trebuie să amintim că Lucian Bode a fost citat de două ori în calitate ca martor la DNA într-un dosar ce vizează finanțarea campaniei electorale a PDL din 2012. 

Adauga comentariu