Florian Florin după alegerile locale de duminică: ”Vă mulțumesc sincer tuturor celor care ați acordat încredere prin votul exprimat atât mie, cât și echipei PSD pentru Consiliul Județean Sălaj. Ne vom bate pentru Sălaj, ne vom bate pentru voi”

Florian Florin, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Sălaj a transmis în urmă cu câteva minute un mesaj sălăjenilor, după alegerile locale de duminică. Aceste le mulțumește pentru tot sprijinul acordat și spune că proiectele pe care le-a propus și care vor fi utile fiecărui locuitor al județului vor fi implementate de echipa PSD. 

”Sunt onorat, sunt recunoscător și vă mulțumesc sincer tuturor celor care ați acordat încredere prin votul exprimat atât mie, cât și echipei PSD pentru Consiliul Județean Sălaj! Aproape 30 de mii de sălăjeni cred în noi și în gândul nostru bun pentru Sălaj. Ne înclinăm! 

Vă mulțumesc și celor care ați avut alte opțiuni, din aceste lecții învățăm ce am făcut bine și ce este nevoie să corectăm și, totodată, îl felicit pentru rezultat pe contracandidatul meu principal. Sunt recunoscător și aduc mulțumiri deosebite echipei care mi-a fost alături trup și suflet, care a pus umărul zi de zi ca proiectul meu și al echipei PSD pentru Sălaj să ajungă la fiecare dintre dumneavoastră! Pe această cale, vă asigur că proiectele pe care noi vi le-am propus și care vor fi utile fiecărui locuitor al județului vor fi implementate de echipa PSD. Ne vom bate pentru Sălaj, ne vom bate pentru voi! 
Încă o dată, Mulțumesc!”, este mesajul lui Florin Florian. 

Vă reamintim faptul că, Florin Florian a fost candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Sălaj. Acesta a terminat pe doi scrutinul, fiind ales de 29.249 de sălăjeni. Dinu Iancu Sălăjanu a primit cele mai multe voturi din partea sălăjenilor, 38.466 și va fi noul președinte al CJ Sălaj.  Szilagyi Robert, cu 20.500 de voturi ( 20,8% ) a venit pe locul trei. 

 

Adauga comentariu