Firma Nazareth Impex, NEVINOVATĂ în dosarul cu piesele auto contrafăcute. De unde a început totul

Firma Nazareth Impex este nevinovată în dosarul cu piesele auto contrafăcute, asta dupe ce prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Bogdan Chiș ne-a informat că față de Nazareth Impex și administratorul societății s-a dispus clasarea cauzei, deoarece reprezentanții Nazareth nu știau că firma de distribuție de la care achiziționează produsele le vinde deși sunt contrafăcute. 

Este adevărat că procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au avut în lucru un dosar privind comercializarea de piese auto contrafăcute, însă din cerceătrile procurorilor a reieșit că Nazareth Impex a achiziționat piese auto de la o firmă care susținea că aceste componente auto sunt originale. În cele din urmă, în acest an față de Nazareth Impex și administratorul societății s-a dispus clasarea cauzei, deoarece reprezentanții Nazareth nu știau că firma de distribuție de la care achiziționează produsele le vinde deși sunt contrafăcute. Asta înseamnă că Nazareth Impex nu este vinovată și a fost absolvită de orice vină. 

De unde a început totul

Undeva prin 2013 a început povestea cu piesele auto contrafăcute, în urma unei reclamații. S-a reclamat atunci faptul că peisele auto vin ambalate în pungi, nu în cutii de carton. Procurorii au ridicat mai multe pese auto pentru expertiză, însă în acest an cazul a fost clasat. 

”Totul a început în acest an în anul 2013 în urma unei reclamații. S-a reclamat atunci faptul că piesele ajung la noi ambalate în pungi de plastic, nu în cutii de carton. Ce treabă avem noi cu acest lucru? Noi cumpărăm piesele, nu le producem.  Este adevărat că procurorii au ridicat mai multe piese auto pentru o expertiză, însă nu știm nici până azi dacă s-a realizat vreo expertiză pentru a se verifica aceste piese. Este ciudat faptul că s-a ridicat din Zalău un kit de distribuție, iar același kit din Cehu Silvaniei nu s-a ridicat. Noi nu am primit nicio înștiințare pentru a fi prezenți la expertiză. Am primit doar o hârtie care arată faptul că dosarul a fost clasat, iar noi nu suntem și nu am fost vinovați cu nimic”, susține Ioan Morar, patronul firmei Nazareth Impex. 

 

Adauga comentariu