Firma controlată "din umbră" de fostul șef al IPJ Sălaj și de evazioniștii Galiș și Huluban a câștigat două contracte frumoase cu primării din județul Cluj

Practic Oil este firma deținută împreună de Andrei Ghiurca și Cristi Pop. Andrei este băiatul fostului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Andrei s-a căsătorit cu fata evazionistului Ioan Huluban - Adelina Huluban, iar Cristi Pop cu fata lui Ioan Galiș - Ioana Malvina Galiș. Cele două fete sunt și verișoare, deci băieții au devenit și ei rude.
 
Firma Practic Oil este deținută astfel din umbră de inspectorul șef Iosif Ghiurca și de cei doi evazioniști Ioan Galiș și Ioan Huluban.
 
Galiș și Huluban sunt judecați în două dosare, în unul fiind acuzați de o evaziune fiscală de 5 milioane de euro.
 
Firma Practic Oil o duce bine. Recent, pe 20 iunie și pe 5 iunie a câștigat două contracte frumoase cu Primăria Comunei Poieni și cu Primăria Comunei Ciucea - ambele conduse de primari PNL. În total, cele două contracte sunt în sumă de 50.000 de euro.
 
Pe 20 iunie firma Practic Oil a câștigat un contract de 30.250 de lei - 5.800 de euro - cu Primăria Ciucea pentru livrare de beton gata de turnare.
 
Pe 5 iunie, firma Practic Oil a câștigat un contract de 212.000 de lei - 43.000 de euro - cu Primăria Poieni, tot pentru beton gata de turnare.

Adauga comentariu