Firmă amendată pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor drumului public

O firmă a fost amendată azi cu 7250 de lei, pentru efectuarea de lucrări în zona drumului public, fără a respecta semnalizarea corespunzătoare. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au identificat, vineri, 17 ianuarie 2020, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, la intersecţie cu strada Lupului, un buldoexcavator, care era oprit neregulamentar pe sensul de mers Panic-Zalău.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că şoferul nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege (poliţa RCA, dovada şi anexa cu inspecţia tehnică periodică). Faţă de şofer, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în sumă de 425 lei, pentru oprirea vehiculului la mai puţin de 25 de metri de intersecţie şi lipsă acte.

De asemenea, societatea comercială a fost amendată cu 7250 de lei, pentru efectuarea de lucrări în zona drumului public, fără a respecta semnalizarea corespunzătoare.

În continuare, poliţiştii sunt la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie grave şi menţinerea unei atitudini prudente în trafic. 

Adauga comentariu