Filmările la evenimente, o afacere din ce în ce mai bănoasă. Top 5 videografi din Sălaj

Filmările la evenimente festive încep să prindă și pe meleagurile sălăjene. Fie că vorbim de nunți, botezuri sau pur și simplu chefuri aniversare, videograful își are locul lui bine stabilit. Afacerea este bănoasă având în vedere că pentru o nuntă se cere între 700 de lei și chiar mii de lei.  Ziarul de Sălaj vă prezintă un top cinci al celor mai buni și mai experimentați videografi din Sălaj. 

1. Mihai Oros -  Este considerat cel mai bun videograf din județ. Are în spate o vastă experiență, mai ales că a muncit și în sectorul mass-media. În vârstă de 30 de ani, Mihai filmează cu aparate de foarte bună calitate, Canon EOS 6D și cu un Panasonic Lumix GH5. Deține și un sistem de stabilizare DJI Ronin prin care filmele sale oferă o calitate excelentă.

2. Marius Pop - Fost angajat la un post de televiziune, Marius este un tânăr videograf care progresează foarte mult. Filmele sale au o calitate foarte bună, iar clienții lui au avut numai cuvinte de laudă. Deține un aparat Canon EOS 6D ce oferă performanțe foarte bune pe timp de noapte.

 3. Sorin Breje - În vârstă de 37 de ani și cu o carieră de peste 10 ani în video, Sorin Breje este un profesionist desăvârșit în arta filmelor de nunți. Modest din fire, ”So” cum îl alintă colegii de breaslă, filmează cu aparate din gama Canon - EOS 80D, 70D și 60D. 

4. Emi Pavel - Un alt tânăr în arta videografiei este și Emanuel Pavel. Trecut pe la diferite televiziuni, Emi a hotărât să-și încerce norocul și în filmări de evenimente. "Și bine a făcut", se aude prin Zălău. Clienții lui îl caracterizează ca fiind un profesionist și un om adevărat. Emi filmează cu un Canon EOS 6D.

5. Claudia Șimon - Este una dintre puținele fete care are o astfel de ocupație în Sălaj. Cu o experiență vastă și în TV, Cluadia pune acum în practică tot ce a învătat în trecut în televiziune. Emisiunile sale au fost apreciate de un număr mare de telespectatori, astfel că s-a hotărât să-și încerce norocul și în domeniul filmărilor la evenimente. Și a reușit să se impună pe o piață dominată de sexul tare. Aparatul cu care filemază este unul din gama Sony, A7S MK1 fiind foarte apreciat de marii videografi ai lumii. 

 

Comentarii

ion

24.08.2018 16:01

emil pavel pocait

Adrian Milas

24.08.2018 18:03

Pe ce baza a fost facut acest clasament? 

Si?

25.08.2018 08:11

Si care-i treaba ?

Fane

24.08.2018 17:30

Hai ca ai aratat si tu de ce esti capabil. Pseudojurnalisti, cu limbajul unui copil de clasa a V-a, de la o scoala din Teleorman, va apucati voi sa va dati cu parerea incoace si incolo despre ce se intampla prin judet. Sunteti de toata jena. Problema si mai mare e ca sunt oameni si mai prosti decat voi, care va dau bani pentru “munca” voastra.

anomys

29.08.2018 23:19

Pentru mine ..pe primul lor e sorin torje .   De asemenea, felicitari pt. pofesionalism tuturor!!! 

Adauga comentariu