Fetele lui Tadici joacă pentru calificarea în finala Cupei României

Patru echipe se vor întâlni mâine și duminică în final-four-ul Cupei României la handbal feminin, turneu care se va disputa la Bistrița. 

Printre cele patru grupări se numără și HC Zalău, formație antrenată de profesorul Gheorghe Tadici. Alături de echipa din Zalău s-au mai calificat în final-four și CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie. HC Zalău va încerca imposibilul în fața campioanelor de la CSM București, în timp ce Vâlcea și Cisnădie se întâlnesc în cealaltă semifinală. 

Pentru marea finală a Cupei Românei, favorite certe sunt CSM București, actuala campioană a Ligii Naționale și SCM Râmnicu Vâlcea, ocupanta primului loc în acest moment în campionat, însă în sport se pot întâmpla și surprize, air HC Zalău și Cisnădie pot produce astfel de surprize. 

Final-four-ul Cupei României debutează mâine, de la ora 15.30 cu jocul SCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie, iar de la ora 17.30 are loc partida CSM Bucureşti – HC Zalău. Finala mică se va disputa duminică de la roa 17.30, în timp ce marea finală va avea loc în aceeași, însă de la ora 17.30. Meciurile vor fi transmise în direct de TVR HD.

 

 

Adauga comentariu