Femeia bătută într-o autogară din Zalău a primit o casă într-un sat din Sălaj prin implicarea mai multor persoane. Primarul mânios că nu a fost informat. Oare nu are dreptul și ea la un trai decent?

Florica, femeia de etnie romă, care a fost bătută anul trecut într-o autogară din Zalău, a primit o casă cu ajutorul unei asociații și a mai multor persoane. Florica nu avea o locuință stabilă pentru ea și copiii ei, până acum. Stătea câteva luni la o rudă, apoi la alta, apoi la alta. Era mereu în provizorat, în medii unde nu era mereu primită bine. Prin eforturile asociației E-Romnja, cu ajutorul multor persoane care au donat, cu sprijinul lui Valer Simion Cosma, s-a găsit o casă pentru Florica și copiii ei, în satul Lupoaia, comuna Creaca, județul Sălaj, potrivit unei postari de pe Facebook. 

Acum biata femeie are o casă, dar mai are nevoie de o sobă, de paturi, de geamuri și de mici reparații.

Primărul Eugen Terec: ”În ordinea priorităților o să rezolv problema”

Eugen Terec, primarul comunei Creaca susține că a auzit de această poveste, însă s-a arătat mânios la adresa asociației. Terec spune că asociția nu l-a informat despre această problemă așa cum era normal. 

”Dumneata vorbești de o femeie, eu vorbesc de 3000 de oameni la care trebuie să le manageriez problemele. În ordinea priorităților o să rezolv problema. Nu are decât să-și rezolve probeleme și fiind din comuna Românași de ce nu le-a rezolvat acolo? Știu de toată povestea. Asociația nu a mi-a adus la cunoștința despre această problemă și nu mi se pare normal”, a spus primarul comunei Creaca, Eugen Terec. 

Care aveți de unde și puteți dona, orice sumă, o puteți face aici:

IBAN: RO38RZBR 0000 0600 2105 7439 Titular cont: Asociația E-Romnja
PayPal.Me/ERomnja

 

 

Adauga comentariu