Felicitari Iulian, Duma! Ziarul de Salaj a ajuns in 3 luni LIDER! Dar fara tine si fara ingenuncheatii culdusi din presa locala!

In viata mea nu m-am ferit de controverse, dar am fost mereu un tip ferm si fair play. Obisnuit sa dau peste lasi si informi, am stiut mereu ca sunt diferit.

Salajul a reprezentat pentru mine, in dezvoltarea retelei Presa Buna, un cui. Aici, presa locala s-a asezat la supt mataranga politicienilor inca de acum 25 de ani si acolo a ramas. In genunchi. 

In primele luni ale proiectului, am discutat cu o tona de ziaristi din Salaj, adica nici vorba. Cu vreo 4. Una, o ipocrita, s-a dus sa linga curul unui europarlamentar, desi mimeaza in continuare ipocrit ca e rezistaca. Altele doua m-au refuzat cu dume de 3 lei, fiindca, in fapt, nu fusesera niciodata altceva decat ziariste ce s-au scaldat in ape caldute.

Apropo de dume, am avut nesansa sa dau si peste unul anacronic si, dupa cum se vede mai jos, agramat, care pune virgula intre subiect si predicat, asa cum respira:

Ma bucur enorm ca am dat de Eduard Farcas si Cristian Birjac. Sunt tineri si curajosi, sunt super ziaristi.

Scriu acest text fiindca niciodata in istoria presei locale salajene un patron de presa nu si-a laudat colegii. Nici nu s-ar fi putut vreodata, caci presa a fost detinuta de carnatari nenorociti, traficanti de influenta si vanzatori de sutiene.

Iar presa locala a mai murit dintr-un motiv la Salaj - din cauza ziaristilor-tarfe, care au acceptat sa fie umiliti, care au inghitit dumicatul umilintei.

Edi, Cristi, sunt mandru de voi, asa cum sunt mandru de toti colegii mei din Presa Buna. Am scris in mod special acest text pentru editia de Salaj, fiindca stiu cat de gros a fost cacatul blaturilor politice aici, iar voi incepeti sa il vidanjati. Nu e o rusine sa vidanjezi mizeria, facem asta pentru oameni.

Iar oamenii, pare-se, apreciaza efortul vostru. Ziarul de Salaj a devenit LIDER (da, Vilcovschi?) de audienta si, oricum, lider la capitolul jurnalism.

Sunt mega incantat. 

Si acum... audienta noastra...

 

si cifrele alora care se prefac ca fac presa locala.

Adauga comentariu