Fața în față cu Borussia Dortmund

Aventura europeană pentru handbalistele pregătite de profesorul Gheorghe Tadici începe sâmbătă, la Zalău cu o partidă extrem de grea. 

HC Zalău primește vizita echipei germane,  Borussia Dortmund într-o partidă contând pentru manșa tur din faza a doua preliminară a Cupei EHF – a doua cea mai importantă competiţie europeană intercluburi - prima fiind Liga Campionilor. 

”Borussia Dortmund este o echipă foarte puternică din Germnaia. Are în componență 7 șapte jucătoare străine bune și cu sguranță vom avea un meci dificil. Ne dorim să facem un joc bun și să trecem mai departe. Ne propunem victoria și sper că toate fetele să fie sănătoase la ora meciului și cât mai bine pregătite din punct de vedere fizic și psihic”, a declarat profesorul Tadici.

Jocul dintre HC Zalău și Borussia Dortmund  va fi oficiat de o brigadă din Grecia formată din Christidi Ioanna şi Popamattheou Ioanna, iar observator a fost delegat Dilmen Ayberk din Turcia.

Biletele de intrare la meci se pun în vânzare la casieria Sălii Sporturilor, vineri între orele 15 - 17 și sâmbătă de la ora 15, prețul unui tichet fiind de 10 lei.

“Din respect pentru iubitorii handbalului sălăjean, conducerea clubului a hotărât ca preţul unui tichet cu loc pentru acest meci să fie de 10 lei. Considerăm un preţ modic în comparaţie cu alte arene din România unde se dispută partide asemănătoare şi preţul este chiar şi de cinci ori mai mare”, a încheiat profesorul Gheorghe Tadici.

foto - https://handball.bvb.de

Adauga comentariu