Familia PSD! Senatorul Pop face afaceri cu Primaria Zalau prin firma detinuta de baiatul sau si de un consilier local din Floresti

Senatorul PSD Salaj, Gheorghe Pop face afaceri cu Primaria Zalau, condusa tot de PSD Salaj. De altfel, spunem din capul locului ca Gheorghe Pop, senatorul, este si presedintele organizatiei PSD Zalau.
 
In mod direct Gheorghe Pop nu poate face afaceri din cauza functiei pe care o detine in Parlamentul Romaniei. Poate insa baiatul sau, Alin Pop. Alin detine mai multe firme, printre care si Bavaria Gold Construction, unde are actiuni impreuna cu Doru Dionisie Matei, consilier local in cadrul Consiliului Local Floresti din judetul Cluj.
 
Firma lui Alin Pop si Doru Matei este direct conectata la banul public. Prin firma Bavaria Gold Construction cei doi PSD-isti au inchiriat mai multe camioane societatii Citadin, detinuta de Primaria Zalau prin Consiliul Local.
 
Am solicitat Primariei Zalau pe 31 mai un punct de vedere referitor la aceasta afacere, insa nu am primit nici pana in ziua de astazi raspuns, desi verbal, purtatoarea de vorbe din institutie ne-a promis ca o sa avem un raspuns "cel tarziu luni"(n.r. 4 iunie).
 
Am reusit sa luam legatura cu Alin Pop, care a confirmat ca are inchiriate camioane de la firma lui catre firma Primariei Zalau. Si surse din Primaria Zalau ne-au confirmat informatia.
 
Firma detinuta de baiatul senatorului Pop si de consilierul local din Floresti avea in anul 2017 un profit de 24.000 de lei si datorii de 799.000 de lei, adica 173.000 de euro.

Adauga comentariu