“Faimosul” Aurel Gaidoș, “Dumnezeul” justiției din Sălaj. JIGNIRI uluitoare la adresa presei din Sălaj

Unii oameni se cred atât de importanți, încât cred că tot ce este pe Pământ, în Cer sau în Apă, le aparține. Când de fapt ei sunt niște oameni de cea mai joasă speță, care jignesc ca la ușa cortului, au un grad de inteligență extrem de scăzut, iar limba română pentru ei este o necunoscută, la fel cum este pentru o găina sau o gâsca.

Este și cazul unui sălăjean, Aurel Gaidoș. Un așa zis om de afaceri, cu activitate în fabricarea apei potabile, după cum chiar Gaidoș susține pe Facebook. Un fel de Promoteu al focului este și Gaidoș al nostru, el fabrică apa în anul 2021. 

Aurel Gaidoș, un om de cea mai joasă speță, care jignește ca la ușa cortului pe toți cei care ies în cale, s-a "șucărit" azi și zilele trecute pe o parte din jurnaliștii din Sălaj, pentru faptul că au preluat un comunicat de la IPJ Bihor, în care oamenii legii anunță că doi oameni sunt bănuiți de evaziune fiscală și înșelăciune. Fără că numele de Aurel Gaidoș sau a firmei sale să apară în articolele de presă, acest "Dumnezeu" al justiției din Sălaj, aduce jigniri uluitoare unor oameni care nu au nicio treaba cu el, cum este cazul meu. Și nici cu afacerile lui, și nici cu procesele lui, cu nimic ce are legătura cu acest specimen uman. 

"Alt voitor de "bine" tot ni să vină nu ni se scade .Bârjac Cristian mare ziarist la fițuica ziarul de Sălaj și-a găsit jigodia azi în Vinerea paștilor să mă strseze cu poze cu mascați  inventate de el  ca să facă senzație denaturând în mod voit adevărul . Păi măi ziarist de carton ce ai făcut tu la viața ta . Cum îți permiți să  te amesteci în afacerea mea măi avortatule? Acest ziarist când a fost mic a supt de la tatăl său deoarece măsa no dat lapte și atâta a supt până tatăl său sa încovoiat de ziceai că a înghițit o secere care știți ce e . Acest ziarist este un putregai deoarece ( suferă cu prostata și se pișe pe el de aceea el pute precum un dihor dacă te apropii de el . Nenorocitule de ziarist de la ziarul de Sălaj să dea d-zeu  azi de Vinerea mare ca tot cancerul din  spitalul oncolojic din Cluj să ajungă pe măta și familia ta de ordinari", sunt cuvintele lui Aurel Gaidoș de pe Facebook, la adresa lui Cristi Birjac, Redactor Șef Ziarul de Sălaj. 

Pe această cale îl anunțăm pe acest Aurel Gaidoș că vom lasa instituțiile statului să-și facă treaba și în acest caz. 
 

 

 

Adauga comentariu