A EXPLODAT NUCLEARA. Război între PSD Sălaj și familia COȚA

Război total între PSD Sălaj și familia Coța, în urma unei știri video pe  Sălăjeanul TV, deținută de Daniela Coța, nimeni alta decât fost viceprimar PSD și un greu în partid în urmă cu câțiva ani.

În știrea intitulată ”Lupta de putere în PSD Sălaj” este prezentată o așa-zisă degringoladă în partid precum și mai multe probleme ale administrației municipale, dar și o ”zeificare” a fostei conduceri până în 2020, Tiberiu Marc și Iuliu Nosa. 

Reacția PSD Sălaj: ”Cântecul de lebădă al unui sălăjean trișor - Tentative disperate prin televiziunea căreia îi cântă cucuveaua”

Recția PSD Sălaj a venit la câteva ore după ce știrea a început să facă vâlve prin online. Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a PSD Sălaj, foștii colegi ai Danielei Coța, îi reamintesc că aceast a fost exclusă din partid pentru că nu făcea altceva decât să prejudicieze organizația prin faptele recunoscute de toată lumea ca reprobabile, pentru că au creat mari probleme în comunitate și pentru că păgubesc societatea. 

Mai mult decât atât, în comunicat se vorbeste despre faptul că chioșcurile de ziare ale familiei COȚA trebui să restituie sume importante după vânzarea de bilete pentru transportul în comun, bani care nu au mai ajuns în conturile Transurbis.

Actuala conducere a PSD Sălaj readuce în prim-plan scandalul de la fosta echipa de volei a Zalău care a fost condusă de familia Coța, scandal după care cei doi soți au stat câteva zile în arest preventiv, fiind acuzați de procurori de obținere iegală de fonduri în formă conituată și delapidare în formă continuată.

Iată și comunicatul PSD Sălaj

”Cântecul de lebădă al unui sălăjean trișor - Tentative disperate prin televiziunea căreia îi cântă cucuveaua 

Patronii unei așa-zise televiziuni sălăjene, cu ajutorul căreia au crezut că pot manipula publicul în așa măsură încât să-și acopere acțiunile cu care lezează comunitatea, sunt foarte cunoscuți zălăuanilor pentru faptele și metehnele lor. 
În sfârșit, la un moment dat, doamna a fost exclusă din PSD pentru că nu făcea altceva decât să prejudicieze organizația prin faptele recunoscute de toată lumea ca reprobabile, pentru că au creat mari probleme în comunitate și pentru că păgubesc societatea. 
Reacția lor este să țipe și să muște ca o fiară turbată în agonie. Cel mai la îndemână le este să publice informații false sau denaturate grosolan la adresa a tot ce este legat de PSD. Iar mijlocul este bieneînțeles pseudoteleviziunea lor, o ruină pe piața media, pentru că societatea nu a asimilat-o, ci a respins-o ca pe un corp străin, ca orice organism care funcționează normal. 
Planul lor de a se adăposti politic pentru a putea face afaceri păguboase pentru instituții ale statului nu a funcționat, iar așa-zisa televiziune ce trebuia să fie paravan nu-și împlinește rolul pe care l-au dorit. 
Și pentru că sunt... infantili, reușesc să se dea singuri de gol în demersul lor jurnalistic menit să lovească în altcineva. Mor acum de grija PSD, dupã ce i-au adus grave prejudicii de imagine. Acuză probleme la Transurbis. Substratul este că societatea de transport în comun nu le mai furnizază bilete în chioșcurile pe care le dețin acești patroni de presă și încearcă să recupereze sume importante de la ei, din bilete vândute, bani pe care i-au încasat fără să mai facă plăți către Transurbis. Acuză probleme la Clubul Sportiv Municipal, după ce au făcut mari necazuri la Clubul de Volei, care s-au lăsat cu procese împotriva lor. Acuză municipalitatea de ... te miri ce, după ce tocmai au fost în litigiu cu aceasta și sentința îi obligă să-și ridice chioșcurile de pe spațiul public pentru că nu au mai plătit chiria de foarte multă vreme. Iar pentru istoria veche a chioșcurilor și-au câștigat în urmă cu ani buni condamnarea din partea publicului zălăuan”, se arată în comunicat.

sursa video - salajeanul tv

Adauga comentariu