EXCLUSIV. Șeful ANAF Sălaj l-a agresat fizic pe patronul firmei Inserco, Mirel Chiș ?!

Omul de afaceri sălăjean Aurel Gaidoș a dezvăluit pe pagina sa de facebook o întâmplare uluitoare ce a avut loc în cursul anului trecut, după cum susține acesta. 

Aurel Gaidoș susține că Laurențiu Butiri, șeful ANAF Sălaj, în timp ce se afla pe terasă la Hanul Drumeților, l-a agresat fizic pe patronul Inserco, Mirel Chiș.

Am căutat să verificăm în detaliu informația, iar mai mulți apropiați ai celor doi au confirmat scandalul. Inclusiv persoane din conducerea restaurantului Hanul Drumeților au recunscut că un astfel de eveniment a avut loc între cei doi oameni influenți din Sălaj. 

"În acest local (n.r. - Hanul Drumeților) de ani de zile, în fiecare zi de vineri la ora 20 marele mahăr securist Butiri Laurențiu serveste masa si face beții crunte alături de oameni de afaceri protejați de ANAF. În acel local în cursul anului 2017 BUTIRI dupa o beție cruntă îl ia la bătaie pe patronul grupului de firme INSERCO. Acest putregai conduce ANAF SĂLAJ de 18 ani susținut de vărul său MARC TIBERIU", scrie Aurel Gaidoș. 

Și persoane din conducerea Hanului Drumeților ne-au mărturisit că între cei doi a avut loc o ceartă și s-a ajuns la agresiune fizică.

"Nu a fost anul trecut. A fost mai în trecut. Mai în urmă. Prin 2000.... după 2011, cam așa. A fost o petrecere și din povești bărbătești s-au luat...", spune o persoană din conducerea Hanului Drumeților. 

O altă sursă apropiată a celor doi ne-a mărturisit că a avut loc o astfel de ceartă, și s-a ajuns la agresiune fizică. 

L-am contactat și pe Mirel Chiș, dar acesta a refuzat să vorbească pe marginea subiectului, susținând că nu s-a întâmplat nimic. E și normal să nu sufle o vorbă, atâta timp cât firma Inserco, pe care o deține, are probleme financiare și este în insolvență, iar firma Drum Inserv câștigă bani frumoși din contracte cu statul. 

Rămâne însă un mister tot ce s-a întâmplat atunci la restaurant. Am încercat să luăm legătura și cu Laurențiu Butiri, însă acesta nu a fost de găsit. 

 

Comentarii

ion

27.08.2018 19:57

ADEVARAT

Adauga comentariu