EXCLUSIV. Primă consistentă pentru fotbaliștii de la SCM Zalău, în cazul unei victorii în meciul de mâine cu Minaur Baia Mare

Mâine de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Zalău va avea loc derby-ul campionatului din Seria a 10-a, Liga a 3-a, dintre SCM Zalău și Minaur Baia Mare. 

Ambele formații au un moral bun înaintea partidei, zălăuanii înregistrat victorii pe linie, în ultimele cinci meciuri, în timp ce băimărenii au cinci victorii din tot atâtea partidei, dar și două jocuri mai puțin. 

Elevii lui Marius Pașca au anunțat ca își doresc victoria, după cu ne-a informat primarul ales al Zalăului, Ionel Ciunt.

Edilul zălăuan a avut azi o întâlnire cu antrenorul, cu conducerea clubului și cu mai mulți jucători la capătul căreia fotbaliștii au fost anunțat că vor evolua pe o primă consistentă, 600 de lei, în cazul unei victorii. 

”Azi am avut o întâlnire cu conducerea clubului, cu antrenorul și cu mai mulți jucători. Mi-au spus că își doresc victoria foarte mult, iar dacă vor căștiga meciul de mâine cu Baia Mare vor încasa și o primă consistentă. Ei au primă 300 de lei la victorie, însă mâine prima va fi dublă”, a spus Ionel Cunt. 

Înaintea jocului SCM Zalău ocupă primul loc cu 16 puncte, în timp ce Minaur Baia Mare se află pe locul doi cu 15 puncte. 

Adauga comentariu