EXCLUSIV. MĂRTURII cutremurătoare ale unei zălăuance infectată cu CORONAVIRUS. “Condițiile din spital sunt oribile. Nu avem lumină la baie și nici capac pe wc. Mizerie mare”

O femeie din Zalău, confirmată miercuri, 19 august 2020, ca fiind infectată cu coronavirus a oferit în exclusivitate pentru Ziarul de Sălaj, marturii cutremurătoare despre spitalul din Șimleu Silvaniei, acolo unde este internată de marți, 18 august 2020.

De asemenea, mai multe rude sunt internate în spitalele din Zalău și Cluj-Napoca. 

Tânăra susține în exclusivitate pentru reporterii Ziarul de Sălaj că, condițiile din spital sunt oribile. Multă mizerie și toata ziua e cu dezinfectantul după ea. Totuși, chiar dacă condițiile din interior sunt mizerabile, femeia își apleacă capul în fața personalului medicalui care își face treaba foarte bine.


"Mai am rude internate dar nu în Șimleu. Sunt în Zalău și în Cluj. Eu sunt de marți aici. Personalul este cât se poate de drăguț. Nota 10 cu steluță. Nu mă așteptăm. Dar conditiile sunt oribile. Nu este lumină la baie și capac pe wc. Nici apa nu se trage și e mizerie mare aici, din pacate. Pereții murdari, muște moarte pe geam, rugină peste tot. Am dezinfectant la mine să șterg pe aici. Și e trist pentru că eforturile personalului medical sunt la cele mai înalte nivele", povestește femeia. 

Zălăuanca a fost confirmată cu o formă ușoară de coronavirus și este sub tratament de miercuri, cu un cocktail de antibiotice. 

"Am tratament de miercuri. E un cocktail de antibiotice (am o pata pe plamani), antivirale puternice si anticoagulante pentru cheagurile de sânge pe care le poate face Covid-ul", a mai spus femeia. 

Atenție mare, sălăjeni femeia e tânăra și este infectată, deci virusul nu atacă doar persoanele în vârstă. Acum avem dovada. 
 

Adauga comentariu