EXCLUSIV Fostul sef de la RUTIERA Cluj, proaspat numit adjunctul IPJ Salaj

Comisarul sef Marius Anton Stuparu a fost imputernicit pentru a prelua atributiile functiei de adjunct al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj. Mandatul acestuia va fi pentru 6 luni, cu posibilitatea de prelungire, in cazul in care nu se obtine functia prin concurs. Marius Anton Stuparu a fost seful Politiei Rutiere Cluj, iar la Salaj a plecat de pe functia de sef al Biroului Autostrazi Cluj. 

"Confirmam ca de astazi, la IPJ Salaj, domnul comisar Marius Anton Stuparu a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile pentru functia de adjunct al IPJ Salaj. Imputernicirea este valabila pentru o perioada de maxim sase luni", confirma purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Sorina Cristea.

Colegii de la Ziarul de Salaj sustin ca functia de adjunct al IPJ Salaj a fost curtata de multe persoane,după plecarea inspectorului Iosif Ghiurca. Rand pe rând au venit la conducere si au plecat diferiti politisti din judet de la actualul inspector sef Gabriel Terhes, pana la ginerele primarului Ionel Ciunt - Calin Rolnic, care a ocupat funcția de adjunct. 

Practica se mentine si la Cluj, unde la a ajuns adjunct al judetului un politist venit de la Satu Mare, Aron Catalin Lungu, fiul primarului din Panticeu. 

Adauga comentariu