EXCLUSIV! Emil Boc era la inceputul mandatului CLAPAUG! Si astazi nu mai e! Si-a facut operatie estetica de micsorare la Medestet, clinica lui Mugea care a luat concesiune moca de la Primaria Clujului!

Emil Boc a fost mai mereu tinta ironiilor presei si adversarilor politici, asta fiindca inaltimea lui este de doar 162 de cm. Pana si Udrea Elena este mai mare ca Boc, ce sa mai vorbim de Baselu, cu 13 cm peste Boc sau de lunganul de Ponta cu cei 192 de centimetri!

 

S-au facut si bancuri pe seama inaltimii reduse a popularului primar:

"Ştiţi cine este noul premier al României? Emic Boc".

 

Insa toate aceste ironii nu ar fi fost decat vanare de vant daca nu ar fi avut si un fundament: pe Boc il deranjeaza maxim ca e mic de statura.

Asta s-a vazut cel mai bine acum 10 ani la Summit-ul Mondial al Procurorilor Generali, cand poza inaugurala l-a surprins pe premierul Emil Boc într-o ipostază cel puţin hilară. 

Astfel, prim-ministrul de atunci al României a simţit nevoia de a se ridica la înălţimea celorlaţi protagonişti ai fotografiei, şi s-a saltat pe vârfuri.

Emil Boc este foarte grijuliu cu tinuta sa, cu aspectul sau fizic. A fost foarte gras la inceputul carierei sale de primar, dar a slabit cu mult ambitie. 

Si parul i s-a rarit semnificativ lui Boc. Cornel Nistorescu remarca intr-un recent editorial ca Boc e "tuns la zero, ca soldații și ca moșnegii care vor să-și ascundă chelia".

 

Insa voi, fanii marelui primar de Cluj, nu ati observat cea mai subtila dintre cosmetizarile lui Emil Boc. La urechi, care nu ii mai sunt clapauge.

Mediul rural unde Boc a crescut este un mediul prielnic clapaugelii. Parintii lui Boc, ocupati cu cositul si cresterea oualor, nu au avut timp sa se preocupe si de urechiusele fragede ale micului Emilut care a dormit pe ele pana le-a clapaugit. De unde sa stie bietii ca Emilut va ajunge om mare si ca asta va fi o problema?

Insa Boc a trait cu povara urechilor de tip elefant multi ani, insa a decis sa ia taurul de... coarne si s-a operat. Si nu oriunde, ci, spun sursele noastre, la clinica reputatului medic plastician Toma Mugea, seful clinicii Medestet.

Operatia poarta numele medical de otoplastie, costa circa 1000 de euro (nu stim daca Boc a achitat operatia) si dureaza cam o ora, cu o perioada de recuperare de 3 zile.

Iata ce scrie pe site-ul Medestet:

"Intervenţia se poate efectua după vârsta de 5 ani deoarece la acest moment urechea este pe deplin dezvoltata si are dimensiunile aproape de cele pe care le are şi la adult. Astfel, problema este rezolvata înainte ca pacientul să intre în colectivitate (gradiniţă, şcoală), evitandu-se apariţia unor traume psihice, determinate de comentariile nefavorabile, chiar jignitoare uneori, venite din partea colegilor.

Urechea va trebui examinată cu deosebită atenţie atât în ceea ce priveşte modificarea de mărime cât şi de formă. În funcţie de acest lucru, rezolvarea defectelor de contur sau asimetriilor se poate face în una sau mai multe şedinţe operatorii.

Dacă este cazul va putea fi luată în discuţie şi ajustarea minoră a lobului urechii. Neregularităţile cartilajului urechii, privite din fată sau profil, vor constitui probabil problema principală a pacientului. În mod normal cele două urechi nu sunt niciodată identice, asfel încât obţinerea unor simetrii perfecte este o dorinţa nerealistă. Dacă totuşi diferenţele sunt semnificative, poate fi practicată o a doua intervenţie.

Otoplastia se efectueaza cu anestezie locala si dureaza aproximativ o ora. De obicei se practica o incizie in spatele pavilionului auricular, in dreptul santului pe care urechea il face cu capul, astfel ca ea este foarte putin vizibila".

Operatia a fost un succes deplin. Daca e sa ne uitam la pozele din tinerete, cand Emil Boc putea plana in aer cu urechile sale clapauge, acum Emil Boc are urechile frumos corectate, ceea ce ii aduce un plus de eleganta, plus ce poate face diferenta, cine stie?, intr-o zi cand va candida la Presedintia Romaniei.

In perioada 26 septembrie 1985 – 28 iunie 1986, Bocuţ – aşa cum ii spuneau pe atunci colegii – a efectuat stagiul militar obligatoriu la UM 0412 Feteşti, Ialomiţa, unitate destinată instruirii militarilor in termen din trupele de Securitate! Atunci era tare clapaug.

Se vede clar ca urechile sale erau supraclapauge la un moment dat al carierei.

Operatia a fost un succes. Primarul nostru drag, care a pus Clujul pe harta lumii si fara de care nu am sti ce sa facem in viata, are acum urechile sexy.  

Noua ni se pare ca seamana tot mai mult cu Kevin Spacey.

 

Medestet, clinica unde s-a operat Boc, are de la Boc o concesiune MOCA pe un intravilan supervaloros

 

Clinica la care s-a operat Boc se numeste Medestet, este condusa de medicul estetician Toma Mugea.

Acesta si-a ridicat Clinica Medestet pe o parcela de 1.000 de metri patrati, intre Aleea Bizusa si strada Unirii. Dupa un an, in 2005, dr. Mugea a mai primit 300 de metri patrati de teren, pentru amenajarea unei parcari a clinicii private. Mugea plateste doar 70 de euro pe metru patrat pe toata durata asocierii, adica 49 de ani. De asemenea, Mugea a mai platit pentru terenul de sub clinica, incepand cu 2006, cate 9.625 de euro anual, timp de opt ani. Adica un cacat, scuzati expresia.

Mugea nu este singurul medic pe care Boc l-a incarcat cu concesiuni moca. Daca va aduceti aminte, Boc i-a dat o pleasca pe strada Republicii si chirurgului Mihai Lucan, cercetat de DIICOT. Clinica Lukmed este facuta pe 1000 de mp primiti in concesiune de Lucan de la Boc la pret de nimic.

Adauga comentariu