EXCLUSIV! Ce surprize a pregătit Primăria de Zilele Zalăului: festivalul drujbelor, concert de muzică clasică și artificii spectaculoase

Ziarul de Sălaj a aflat în exclusivitate programul complet al Zilelor Zalăului. Evenimentul va avea loc în perioada 26 - 29 iulie în parcarea din spatele Primăriei Zalău.

Manifestările vor debuta cu competiții sportive și cu prima ediție a Festivalului de Sculptat în Lemn cu Drujba. Evenimentul va reuni artiști din toată țara care vor face demonstrații spectaculoase de sculptură în lemn cu drujba. 

Punctul de maxim interes al zilei de vineri, 27 iulie, va fi concertul de folk, organizat ca în fiecare an în Amfiteatrul din Parcul Central. Ziua de sâmbătă va fi dedicată tineretului. Sâmbătă seara, pe scena din spatele Primăriei Zalău va urca Sergiu Chirilă, care va avea un recital de muzică clasică, apoi rând pe rând vor concerta Sylvie, Vunk, iar seara se încheie pe muzica lui Horia Brenciu și Orchestra HB. De la ora 24.00 va avea loc un spectaculos foc de artificii ce va fi lansat de pe clădirea Casei Municipale de Cultură. 

Evenimentul va fi prezentat de Cosmin Seleși. 

 

Adauga comentariu