Exclus din partid, Valer Crisan le transmite un mesaj DUR liderilor PNL Salaj

PNL Salaj a uitat sa mai faca opozitie de cand cu cazul "Valer Crisan". In aceasta seara, chiar in urma cu cateva minute s-a terminat sedinta Biroului Politic Judetean Salaj care a decis excluderea lui Crisan din partid, pe motiv ca a tradat.
 
Nu vrem sa comentam, insa, atunci cand Crisan a fost schimbat din functia de candidat al PNL Zalau pentru Primaria Zalau, omul cum s-a simtit? Mai ales ca a investit bani si timp in partid la acea vreme.
 
Revenind la subiect; Au trecut doua saptamani de cand Ziarul de Salaj scria EXCLUSIV ca Valer Crisan este noul director de cabinet in Ministerul Transporturilor al secretarului de stat Calin Fort (PSD). A fost nevoie de doua saptamani ca liderii PNL sa se poata decide ce fac in cazul lui Crisan si sa decida excluderea acestuia.
 
Valer Crisan a tinut sa le transmita si el un mesaj liderilor PNL Salaj, prin care le spune ca schimbarea jobului nu ar trebui sa aiba o relevanta pentru optiunile politice.
 
"Nu consider ca este normal ca odata cu schimbarea jobului, sa fie asa mari influente politice. Schimbarea jobului nu trebuie sa fie considerata o schimbare a optiunilor mele politice. Eu raman la aceleasi declaratii date anterior (n.r. - raman liberal)", a spus Valer Crisan.
 

Adauga comentariu